Over mij

Avontuurlijkwadlopen is opgericht door mij, allround wadloopgids Peter. Ik organiseer diverse soorten wadlooptochten, soms in samenwerking met andere organisaties en basis psycholoog Marlieke.

Met Avontuurlijkwadlopen heb ik als doel om mensen deelgenoot te maken van mijn passie voor het wad. Dit doe ik door mijn uitgebreide terreinkennis in te zetten bij het organiseren van privétochten. Door met kleine groepen te lopen blijft de pure wadbeleving gewaarborgd en is het mogelijk om tochten op maat aan te bieden.

Privégids Wadlopen

Peter, Wadloopgids
Als fanatieke wadloper ben ik wekelijks op het wad te vinden. Sinds 2017 gids ik voor de Groninger Wadloopvereniging Arenicola en sinds 2019 ben ik gediplomeerd als privégids voor de gehele Nederlandse Waddenzee.

Op het wad probeer ik mijn grenzen te verleggen door sportieve prestaties neer te zetten. Inmiddels behoor ik tot het selecte gezelschap dat alle klassieke wadlooptochten, waaronder Texel – Vlieland (30km), gelopen heeft. Tevens heb ik meer dan twintig primeurs op mijn naam staan, waaronder de zware tocht naar Borkum in Duitsland (24km).

Door mijn uitgebreide terreinkennis en gedegen voorbereiding zorg ik ervoor dat deelnemers weer veilig aan land komen en we onderweg de tijd hebben om te genieten.

Zie voor een uitgebreider overzicht van de door mij gelopen tochten ook mijn tochtenverslagen.

Marlieke, Psycholoog
Doordeweeks werk ik als psycholoog in een revalidatiecentrum. Ik zet mensen graag aan het denken over hun eigen leven en bijbehorende keuzes. Op het wad pak ik de ruimte om stil te staan bij jou.


Zie ook