Over mij

Avontuurlijkwadlopen is opgericht door mij, allround wadloopgids Peter. Ik organiseer diverse soorten wadlooptochten, soms in samenwerking met andere organisaties (zie onder) en basis psycholoog Marlieke.
Mijn doel is om op een kleinschalige wijze mensen van de weidsheid van het wad te laten genieten.

Peter, Wadloopgids
Als fanatieke wadloper ben ik wekelijks op het wad te vinden. Sinds 2019 ben ik gediplomeerd gids voor de gehele Nederlandse Waddenzee. Daar probeer ik mijn grenzen te verleggen door sportieve prestaties neer te zetten. Inmiddels behoor ik tot het selecte gezelschap dat alle klassieke wadlooptochten, waaronder Texel – Vlieland (30km), gelopen heeft. Tevens heb ik meer dan tien primeurs op mijn naam staan, waaronder de zware tocht naar Borkum in Duitsland (24km).
Door mijn uitgebreide terreinkennis en gedegen voorbereiding zorg ik ervoor dat deelnemers weer veilig aan land komen en we onderweg de tijd hebben om te genieten.

Zie voor een uitgebreider overzicht van de door mij gelopen tochten ook mijn tochtenverslagen.

Marlieke, Psycholoog
Doordeweeks werk ik als psycholoog in een revalidatiecentrum. Ik zet mensen graag aan het denken over hun eigen leven en bijbehorende keuzes. Op het wad pak ik de ruimte om stil te staan bij jou.


Andere organisaties
Groninger Wadloopvereniging Arenicola
Wadventure
Wattwandern
Jan Oome


Zie ook