Over mij

Avontuurlijkwadlopen is opgericht door mij, allround wadloopgids Peter. Ik organiseer diverse soorten wadlooptochten, in samenwerking met gids Menno en basis psycholoog Marlieke.

Met Avontuurlijkwadlopen heb ik als doel om mensen deelgenoot te maken van mijn passie voor het wad. Dit doe ik door mijn uitgebreide terreinkennis in te zetten bij het organiseren van o.a. privétochten. Door met kleine groepen te lopen blijft de pure wadbeleving gewaarborgd en is het mogelijk om tochten op maat aan te bieden.


Peter, Wadloopgids

Peter, Wadloopgids en oprichter Avontuurlijkwadlopen.nl

Als fanatieke wadloper ben ik wekelijks op het wad te vinden. Sinds 2017 gids ik voor de Groninger Wadloopvereniging Arenicola en sinds 2019 ben ik gediplomeerd als privégids voor de gehele Nederlandse Waddenzee.

Op het wad probeer ik mijn grenzen te verleggen door sportieve prestaties neer te zetten. Inmiddels behoor ik tot het selecte gezelschap dat alle klassieke wadlooptochten, waaronder Texel – Vlieland (30km), in beide richtingen gelopen heeft. Tevens heb ik meer dan twintig primeurs op mijn naam staan, waaronder de zware tocht naar Borkum in Duitsland (24km).

Zie voor een uitgebreider overzicht van de door mij gelopen tochten ook mijn tochtenverslagen.


Menno, Wadloopgids

Menno, wadloopgids in Nederland en Duitsland

Mijn collega Menno is een zeer ervaren privégids en is als enige naar alle 78 waddeneilanden en zandplaten in de Waddenzee gelopen. Menno zit vol verhalen en weet veel te vertellen over alles wat je onderweg tegen komt. Hij gidst ook graag in Duitsland. Wil je een privétocht? Dan moet je bij Menno zijn. Hij gidst voor zijn plezier en doet dat met een gezelschap tegelijk.


Marlieke, Psycholoog

Doordeweeks werk ik als psycholoog in een revalidatiecentrum. Ik zet mensen graag aan het denken over hun eigen leven en bijbehorende keuzes. Op het wad pak ik de ruimte om stil te staan bij jou.


Beoordeling: 4,8 van de 5,0 sterren

Zeer leuke tocht op het wad! Met gids Peter zijn we rond zonsondergang naar Engelsmanplaat gelopen. Prachtige en avontuurlijke wandeling, leerzaam en naar wens aangepast. Een aanrader!

Zie ook