Over mij

Avontuurlijk Wadlopen is opgericht door mij, allround wadloopgids Peter (35). Ik organiseer diverse soorten wadlooptochten.

Met Avontuurlijk Wadlopen heb ik als doel om mensen deelgenoot te maken van mijn passie voor het wad. Dit doe ik door mijn uitgebreide terreinkennis in te zetten bij het organiseren van o.a. privétochten. Door met kleine groepen te lopen blijft de pure wadbeleving gewaarborgd en is het mogelijk om tochten op maat aan te bieden.

Gezien het wadlopen voor mij een hobby is naast mijn baan, werk ik graag samen met wadloopgids Esther. Hierdoor kan ik via Avontuurlijk Wadlopen meer mensen een persoonlijke wadbeleving aanbieden.


Peter, Wadloopgids


Als fanatieke wadloper is Peter wekelijks op het wad te vinden. Sinds 2017 gids ik voor de Groninger Wadloopvereniging Arenicola en sinds 2019 ben ik gediplomeerd als privégids voor de gehele Nederlandse Waddenzee.

Op het wad probeer ik mijn grenzen te verleggen door sportieve prestaties neer te zetten. Inmiddels behoor ik tot het selecte gezelschap dat alle klassieke wadlooptochten, waaronder Texel – Vlieland (30km), in beide richtingen gelopen heeft. Tevens heb ik meer dan twintig primeurs op mijn naam staan, waaronder de zware tocht naar Borkum in Duitsland (24km).

Zie voor een uitgebreider overzicht van de door mij gelopen tochten ook mijn tochtenverslagen.Marlieke, mentale coach

Doordeweeks werkt Marlieke als psycholoog voor jong volwassenen. Zij zet mensen graag aan het denken over hun eigen leven en bijbehorende keuzes. Op het wad pakt ze de ruimte om stil te staan bij jou.


Beoordeling: 5,0 sterren

Zeer leuke tocht op het wad! Met gids Peter zijn we rond zonsondergang naar Engelsmanplaat gelopen. Prachtige en avontuurlijke wandeling, leerzaam en naar wens aangepast. Een aanrader!

Zie ook