Programma 2022

Hier vind je een overzicht van de geplande wadlooptochten. Neem contact op om een plek te reserveren.

We nemen op dit moment geen nieuwe (privé)tochten buiten onderstaand programma aan. Door de kleinschaligheid kunnen we helaas niet iedereen een persoonlijke wadbeleving aanbieden. Voor bijzondere/niet-standaard verzoeken zoals (TV-)opnames, sportieve tochten en (artistieke) projecten is er soms nog een gaatje in onze agenda te vinden. Via Wadlas.nl of Wadgids.nl zijn er nog wel mogelijkheden.

Algemene beschrijving wadlooptochten

Klik op een van onderstaande wadlooptochten voor een algemene beschrijving. Op een schaal van 1 tot 5 is een indicatie van de zwaarte aangegeven (weersafhankelijk).

Schiermonnikoog (13 juni 2022)

Geplande tochten

September

WanneerWatBeschikbaarheid
Ma 5 septSchiermonnikoog terug Privé (vol)
Di 6 septZwerftocht EngelsmanplaatPrivé (vol)
9 t/m 11 sept3-daags wadloopweekend Schiermonnikoog
Meer info vind je hier.
24 plekken (vol)
Za 10 septZwerftocht SchiermonnikoogPrivé (vol)
Zo 18 septRottumeroog.Privé (vol)
Za 24 septAmelandPrivé (vol)
Spoor van een wadloper door het slik

Oktober

In oktober ronden we het gidsseizoen af. De dagen worden korter, het water kouder en de kans op slecht weer neemt toe. Het is tijd om weer zelfstandig het wad buiten de gebaande paden te ontdekken. In het voorjaar van 2023 zal het programma voor komend seizoen online komen.

Engelsmanplaat (10 juli 2020)

Review

Dank je wel Peter. Onze kinderen vonden het heel leuk met jou omdat je zo laagdrempelig bent en heel sociaal. Vooral ook je voorbeelden en uitleg maakten het boeiend voor ze. En mijn vrouw en ik vonden dat ook. Het was heel interessant hoe je over de getijden vertelde en de samenhang met de stand van de planeten. Al met al een zeer geslaagde dag voor ons en onze kinderen, neef en vriendin. Groeten Linda en Kees