Programma 2023

Hier vind je een overzicht van de geplande wadlooptochten. Neem contact op om een plek te reserveren.

Algemene beschrijving wadlooptochten

Klik op een van onderstaande wadlooptochten voor een algemene beschrijving. Op een schaal van 1 tot 5 is een indicatie van de zwaarte aangegeven (weersafhankelijk).

Schiermonnikoog (13 juni 2022)

Geplande tochten

In het voorjaar van 2023 komen hier de geplande tochten te staan. Naar verwachting zal het veelal om besloten groepen met privé gids gaan zonder open inschrijving. Informatie over de oversteek naar Terschelling is hier te vinden.

Spoor van een wadloper door het slik

Oktober 2022

In oktober ronden we het gidsseizoen af. De dagen worden korter, het water kouder en de kans op slecht weer neemt toe. Het is tijd om weer zelfstandig het wad buiten de gebaande paden te ontdekken.

Engelsmanplaat (10 juli 2020)

Review

Dank je wel Peter. Onze kinderen vonden het heel leuk met jou omdat je zo laagdrempelig bent en heel sociaal. Vooral ook je voorbeelden en uitleg maakten het boeiend voor ze. En mijn vrouw en ik vonden dat ook. Het was heel interessant hoe je over de getijden vertelde en de samenhang met de stand van de planeten. Al met al een zeer geslaagde dag voor ons en onze kinderen, neef en vriendin. Groeten Linda en Kees