Bij mij kun je je eigen tocht navigeren. Hoe gaaf is dat? Het achter een gids aanlopen gaf mij nooit het echte avontuur dat het wad te bieden heeft. Het wad kent geen paden noch wegwijzers. Het is dus lastig om te bepalen waar je bent. Het voordeel is dat je je ook niet aan paden hoeft te houden en vrij rond kunt lopen. Een uitgestrekte wildernis, hier in de voortuin van Nederland. Deze ervaring wil ik graag met je delen.

Je hoeft geen kennis over navigatie of het wad te hebben. Ik bereid een route voor en loop met je mee. Je loopt zelf voorop en bepaalt de route die je loopt. Als ervaren wadloper houd ik je in de gaten en grijp ik in als het fout dreigt te gaan. Zo kun je ervaren hoe het is om in dit uitdagende terrein je weg te vinden, zonder dat je hier een gidsenopleiding voor hoeft te volgen.

Wat krijg je?

  • In een half uur leer ik je een paar essentiële vaardigheden om op het wad te kunnen navigeren. Deze zul je daarna gelijk in de praktijk brengen.
  • Materiaal om te kunnen navigeren zoals GPS, Kaart en Kompas. Je bepaalt zelf welke navigatiemiddelen je wilt inzetten.
  • Een ervaren gids loopt met je mee zodat je veilig het wad kunt verkennen.

Tarief: €50,- pp