Coaching

Ren je elke dag je programma af en heb je behoefte om even stil te staan? Een basis psycholoog gaat met je in gesprek terwijl we ons begeven in het uitgestrektste natuurgebied van Nederland. In deze ruimte kun je je gedachten laten afdwalen naar wat je echt belangrijk vindt.

We bieden nadrukkelijk geen therapie, maar gaan in op de vragen waar jij verdieping in zoekt. Het is ook mogelijk om als koppel in gesprek te gaan over je relatie.

Ter voorbereiding vragen we je/jullie vooraf alvast aan te geven waar je over in gesprek wil en krijg je eventueel alvast een korte oefening toegestuurd.

Tarief

Een tocht met een coach is €50 boven op het standaard tarief voor een privétocht. Niet alle deelnemers hoeven gebruik te maken van de coach. De groep zal dan op enige afstand van het gesprek lopen, zodat je privacy geborgd is. Maximaal kunnen er 3 tot 4 personen een verdiepend gesprek voeren tijdens een tocht.

Wadlopen Coaching
Kijk ik om me heen, blijk ik midden in mijn leven te staan

Ik vond de ervaring echt fantastisch en heb er heel veel aan gehad. Jullie zijn een super team en aanvullingen op elkaar.

Avontuurlijk wadlopen is echt een aanrader, Peter samen met zijn vriendin Marlieke zijn ervaren wadlopers. Peter weet alles van het wad en de natuur en vogels. De ultieme aanvulling is Marlieke, een mooi sociaal persoon met een master medische psychologie op zak. Al lopend kom je op gesprekken, niet zwaar, maar wel open minded waar je iets aan hebt. Voor mij kwam haar ervaring als medisch psycholoog echt van pas, waardoor ik mijn persoonlijke angst heb overwonnen voor mijn toekomst. Daar ben ik heel dankbaar voor 🙏.

Mijn ervaring is dat er niets fijner is om al lopend door de natuur in gesprek te gaan, als het niet zwaarwegend is en inzicht geeft op je vragen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Knuffels Brigitte”


Zie ook